Jouw partner in bedrijfskleding in Limburg

Wil je een herkenbare, professionele bedrijfsuitstraling? KadecoVision helpt je. Hoe we dat doen?

✔️  3 professionele grafische designers

✔️   jarenlange ervaring in drukwerk en printing

✔️   ons eigen, ultramodern machinepark

Wat je ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig. Je bedrijfskleding bedrukken of borduren begint hier!

Bedrijfskleding bedrukken &
borduren

Hoe je je bedrijfskleding, werkkleding of textiel ook wilt personaliseren, alles is mogelijk. Van zeefdruk tot DTG printing. Van gedetailleerd borduurwerk tot glow-in-the-dark-inkt. Laat ons weten welke styling je wilt en op welk textiel. Bedrijfskleding bedrukken en borduren is óns vak, en doen dit voor de uitstraling van jóuw vak. Bovendien werken we 100% ecologisch met gerecycleerde en biologische textielen.

Creatief ontwerp
op maat

Altijd al gedroomd van een eigen kleding- of textiellijn? Ook daarvoor moet je bij ons zijn. Voor diverse klanten in de fashion ontwierpen wij al volledige kledinglijnen met een all-in service. Wij zitten tijdens het hele proces met je samen: van ontwerp op maat tot het bedrukken of borduren van je eigen kleding.

Productmogelijkheden:

“Is een logo op de voorkant van een T-shirt te standaard? Wij drukken op de meest creatieve plaatsen, zoals de zijkanten, de schouders, …”

– Zaakvoerder Michaël

Creëer herkenbaarheid

Steek je werknemers in een verzorgde, professionele outfit die als gegoten zit. Laat ons je kwalitatieve, gepersonaliseerde bedrijfskleding bedrukken of borduren. Iedere werknemer ontvangt z’n eigen pakket, met alles wat hij of zij nodig heeft. Van broeken tot sweaters, van hemden tot jassen. Helemaal op maat gemaakt, met jouw bedrijfslogo of andere ontwerpen erop.

Laten we
samenzitten

Ben je particulier of zaakvoerder en op zoek naar gepersonaliseerde, bedrukte bedrijfskleding? Of wil je graag als reseller beroep doen op onze diensten voor professionele doeleinden? We horen het graag! Kom snel langs en gooi je ideeën gerust op tafel tijdens een vrijblijvend gesprek met onze experts.