Druktechnieken

Zeefdruk

Bij Kadeco Vision bedrukken we je kleding- en textielstukken rechtstreeks met milieuvriendelijke inkten op basis van water of plastisol (welke vrij zijn van ftalaten). Daarbij mengen we elke pantonekleur op maat. Of het nu om donkere t-shirts gaat, lichte sweaters, katoen, polyester, nylon of een andere stof: wij zorgen voor een mooi ontwerp en zetten indien nodig meerdere inktlagen over elkaar voor een uitstekende dekking.

Zeefdruktransfer

Niet alle textiel is bedrukbaar in zeefdruk. Een zeefdruktransfer is de ideale techniek voor dubbel gevoerde kledij of prints die op een moeilijk bereikbare plaats moeten komen. Eerst drukken we je ontwerp op een transfervel door middel van een zeefdruk. Vervolgens persen we dit met een hittepers op het textiel.

Eigen transferlijn

Met onze eigen transferlijn garanderen we ultieme flexibiliteit. We printen je design op een transparante drager of transfervel en persen het dan in full colour met een hittepers op je textiel. Dit is vooral interessant wanneer je op zoek bent naar kleine oplages of een specifieke plaats in gedachten hebt voor je opdruk, die met een andere druktechniek niet zou lukken. Denk aan een print in de nek, op de bovenarm, …

Flex

Deze techniek gebruiken we voor personalisatie, nummers en eenvoudige logo’s. Hoe we te werk gaan? We snijden een gekleurde folie uit (we hebben een waaier aan mooie kleuren in ons aanbod) en persen deze, tegen hoge temperaturen, op het textiel in kwestie. Ook mogelijk wanneer je vanaf 1 stuk wilt bestellen!

Duurzaam drukwerk

Print & Cut

Ben je op zoek naar bedrukking in full colour of meerdere logo’s in kleur in een kleine oplage? Wij helpen je verder met onze Print & Cut, waarbij bestellen reeds mogelijk is vanaf 1 stuk. We printen je design op een speciale folie en snijden het zorgvuldig uit. Vervolgens persen we de folie, via een drager en met hoge temperaturen, op het textiel.

Neklabels

Met een goed gedrukt merklogo op je bedrijfskleding ziet deze er meteen professioneel uit en laat je zonder twijfel een goede indruk na bij klanten. Door te kiezen voor een neklabel aan de binnenzijde van je textiel, met eventueel de maat en/of wasinfo, laat je zien dat de details het verschil maken voor een verzorgde uitstraling. Ook ideaal om je eigen kledinglijn naar een hoger niveau te tillen.

Borduren

Wanneer je net een tikje meer wilt zeggen met je kleding en/of textiel, kies je voor de luxueuze en unieke uistraling van borduursel. Bij Kadeco Vision borduren we rechtstreeks op alle soorten textiel of zetten we badges/opnaaiers indien gewenst.

Woven labels

Met geweven badges, emblemen of patches kies je voor een resultaat met een gladde oppervlakte en tal van scherpe details, beschikbaar in alle mogelijke vormen. We werken met een laagje lijm of vilt, maar kunnen ook velcro aan de achterkant verzorgen.

Direct to Garment

Met deze techniek helpen we zij die foto’s en ontwerpen wensen te drukken in full colour. We geven je textiel een voorbehandeling en printen je design er vervolgens rechtstreeks op, of het nu om een lichte of donkere ondergrond gaat. De mooiste resultaten bereiken we met kledij die bestaat uit 100% katoen, maar ook blends van polyester/katoen behoren tot de mogelijkheden. Ook prints over zakken en ritsen kunnen we via deze techniek doen.

Drukwerk op drankflessen door Kadeco Vision

Laten we
afspreken

Heb je vragen over onze druktechnieken, beschikbare formaten of kleurmogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We geven je graag meer info over ons aanbod (dat nog véél verder strekt) tijdens een persoonlijke en vrijblijvende afspraak.