Diverse druktechnieken

Textielbedrukking, maar dan duurzaam: dat is waar we bij Kadeco Vision naar streven. Van zeefdruk tot DTG printing (full colour printing op textiel) en van borduurwerk tot een eigen transferlijn. Of wat dacht je van glow-in-the-dark-inkt, metallic inkt of zelfs puff? De mogelijkheden zijn eindeloos, informeer dus zeker naar wat er allemaal mogelijk is!

Duurzaam &
ecologisch

Voor textielbedrukking wenden wij ons tot duurzame stoffen van ecologisch verantwoorde merken, zoals het GOTS-gecertificeerde STANLEY/STELLA. Zij werken exclusief met gerecycleerd polyester en katoen dat afkomstig is van 100% biologische katoenteelt. Zo streven we samen naar een impactvolle kringloopeconomie!

Creatief ontwerp
op maat

Zou je graag je eigen kleding- of textiellijn realiseren? Wij produceren gehele kledinglijnen voor diverse klanten in fashion en ondersteunen je met een volledige service. Zowel voor de uitvoering van je idee als voor het bedenken van een ontwerp op maat zitten wij met je samen.

Productmogelijkheden:

“Is een logo op de voorkant van een t-shirt te standaard? Wij drukken op de meest creatieve plaatsen, zoals de zijkanten, de schouders, …”

– Zaakvoerder Michaël

Gepersonaliseerde
bedrijfskleding

Zou je de werknemers van je bedrijf graag in een verzorgd uniform steken, dat professioneel oogt en als gegoten zit? Dan voorzien wij kwalitatieve, gepersonaliseerde bedrijfskleding. We verzorgen volledige pakketten per werknemer, met alles wat hij of zij nodig kan hebben. Van broeken tot sweaters, van hemden tot jassen. Stuk voor stuk custom made, met jouw bedrijfslogo erop!

Laten we eens
samenzitten

Graag als reseller op onze diensten beroep doen voor professionele doeleinden? Of heb je als eindklant nood aan duurzaam drukwerk? Wij gaan graag met je in zee. Gooi dus gerust je ideeën bij ons op tafel tijdens een vrijblijvend gesprek met onze experts. Wij horen ze graag!