Maak indruk met 
gepersonaliseerde geschenken

Met een mooi relatiegeschenk maak je een speciale indruk op partners en/of klanten. Bij Kadeco Vision zitten we graag met je samen om pakketten samen te stellen op maat van jouw bedrijf. Heb je een thema waarrond je wil werken of een budget waarmee je rekening moet houden? Wij denken met je mee, van gepersonaliseerde pennen en notitieboekjes tot waterflessen met je bedrijfslogo erop.

Productmogelijkheden

Van ontwerp
tot levering

Ook wanneer je al een ontwerp in gedachten hebt staan we graag in voor de uitvoering daarvan. En wil je echt alles uit de kast halen? Dan leveren wij deze relatiegeschenken rechtstreeks aan je klanten. Voor deze bezorging verzenden we white label indien gewenst en/of verpakken we je producten in hergebruikte dozen, zodat je ook het milieu een cadeautje geeft!

Samenwerking
aangaan?

Wil je als eindklant je contacten een mooie attentie geven of heb je als reseller interesse in onze relatiegeschenken? Wij staan altijd open voor een fijne samenwerking! Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor meer info of een persoonlijke afspraak.