Professionele
bestickering

De bestickering van je logo op je wagen of vitrine geeft je bedrijf onmiddellijk een verzorgde en professionele uitstraling. Wij creëren voor jou een ontwerp op maat (of misschien heb je zelf al een design?), maken dit drukklaar en plakken het vervolgens eigenhandig in ons atelier.

Omdat we zo overtuigd zijn van de uitstekende kwaliteit van onze merkfolies, geven we garantie op onze plaatsing. En wil je de belettering uiteindelijk verwijderen? Dan kan je ook op ons rekenen! Wij verkopen hier immers ecologische reinigingsmiddelen voor, die je ondergrond perfect ontvetten.

Stickers in alle
vormen en maten

Ten slotte verkopen wij bij Kadeco Vision ook losse stickers, in alle vormen en maten en voor alle toepassingen. Bij al onze bestickeringsdiensten maken we bovendien gebruik van ecologische inkten, opdat we altijd een duurzaam eindproduct afleveren dat jaren meegaat.

Laten we 
kennismaken!

Ben je als eindklant op zoek naar een betrouwbare partner voor je bestickering of zou je onze producten graag resellen? Wij werken graag met je samen ongeacht je einddoel. Contacteer ons dus gerust voor meer info of een persoonlijke afspraak.