Over ons

Veelzijdige expertise

Het verhaal van Kadeco Vision begon (zoal bij zovelen) vanuit een slaapkamer, breidde uit naar een kleine garage en groeide vervolgens uit tot een succesvolle vestiging in Beverlo, met een veelzijdig team van experts en eigen, modern machinepark. Alles wat we bij Kadeco Vision weten, hebben we onszelf dan ook door hard werk en veel praktijkervaring aangeleerd.

Enthousiast team
met vakkennis

Als dynamisch, selfmade bedrijf staan wij bekend om het jeugdig enthousiasme en de diepgaande vakkennis van ons team, waartoe maar liefst 3 grafisch designers behoren. Zo streven we er dagelijks naar zowel particulieren als professionelen volledig te ontzorgen, met uniek maatwerk op maat van hun wensen en behoeften.

Onze aanpak

Kom je tot bij ons voor je druk- of andere werken, dan zitten wij persoonlijk met je samen voor een ontwerp op maat. Plaats je je bestelling, dan bezorgen we jou een digitale proefdruk ter goedkeuring. Vervolgens gaan we in productie, waarna je je order bij ons kunt ophalen of we hem persoonlijk aan jou (of je klanten) leveren. Met aandacht voor duurzaamheid geproduceerd en geleverd!

Particulieren &
professionelen

Wil je niet als particulier maar als bedrijf op onze diensten beroep doen? Ook dat is mogelijk! Drukkerijen, reclamebureaus, marketingkantoren, grafisch ontwerpers, … bij ons is iedereen welkom voor een fijne B2B-samenwerking! Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.