XL spandoek of
beachflag op maat

Je bedrijf prominent in de kijker zetten doe je met strategische en gebruiksvriendelijke buitenreclame. Denk aan grote spandoeken met frames, uitnodigende reclamepanelen en zelfs (beach)vlaggen op maat inclusief voeten en vlaggenmasten. Allemaal in het formaat dat jij wilt, tot zelfs 20m x 20m.

Al onze buitenreclame maken we op in jouw persoonlijke huisstijl. Heb je nog geen design dat jouw bedrijf tot in de puntjes weerspiegelt? Dan denken we volop met je mee en creëren we samen een passend ontwerp op maat!

Duurzaam polyester

Voor jouw buitenreclame maken we bij Kadeco Vision, in het kader van duurzaamheid, gebruik van ecologische inkten en herbruikbare dozen. Daarnaast kiezen we steevast voor longlife polyester die lang meegaat, net zoals onze modulaire systemen. Deze laatste bestaan uit frames waarvan je op termijn enkel het spandoek of de vlag moet vervangen, en niet de gehele constructie.

Samenwerking
aangaan?

Of je nu een reseller bent of een eindklant, bij Kadeco Vision werken we graag met je samen! Neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvende afspraak.