Professioneel bedrukken en borduren van textiel

De hoogkwalitatieve bedrukking en het professioneel borduren van textiel, daarvoor moet je bij Kadeco zijn. Wil jij met jouw bedrijfskleding, werkkleding of sportkleding opvallen in het straatbeeld en een onuitwisbare indruk maken? Dan ben je bij ons zonder twijfel aan het juiste adres. Wij bedrukken alle vormen van textiel met jouw unieke logo of design: van jassen tot truien, van mutsen tot broeken, … Zo springt de identiteit van jouw bedrijf er nòg meer uit!

Jouw ontwerp
op maat

Is een bedrukking aan de voorkant van je t-shirt te standaard voor jou en zou je graag iets innovatief doen met je sportoutfit of bedrijfsuniform? Wij bedrukken de meest creatieve plaatsen, zoals de zijkanten van je trui, de schouders, … Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Gepersonaliseerde bedrijfs- en sportkledij

Zou je de werknemers van je bedrijf graag in een verzorgd uniform steken, dat professioneel oogt en als gegoten zit? Dan voorzien wij je van duurzame en degelijke bedrijfskleding. Van gepersonaliseerde broeken tot sweaters, t-shirts, polo’s en jassen: met onze professionele druk- en borduurkunsten voorzien wij alles van jouw bijzondere logo.

Een greep uit ons klantenbestand

Laten we samenzitten voor jouw werkkleding!

Ben jij op zoek naar gepersonaliseerde kledij voor je bedrijf, school of (sport)vereniging? Bij Kadeco bedrukken en borduren we zowat alle textiel. En dat biedt mogelijkheden!

Graag als reseller beroep doen op onze diensten, voor professionele doeleinden? Of heb je als eindklant nood aan duurzaam drukwerk dat langdurig zijn mooie kwaliteit blijft behouden? Wij gaan graag met je in zee. Gooi dus gerust je ideeën op tafel tijdens een vrijblijvend gesprek met onze experts. Wij horen ze graag!