Van ontwerp
tot uitvoering

Voor zowel standaard drukwerk als bijzondere bestellingen kun je op ons team vertrouwen. We denken dan ook graag met je mee voor een design op maat van je wensen. Heb je al een ontwerp in gedachten? Prima, dan doen wij met plezier de uitvoering! Van letterpress (met verdiept reliëf) tot embossed printing (met verhoogd reliëf), en van speciale folies tot folie op snee (gekleurde papierranden), wij bezorgen je het drukwerk dat je in gedachten hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van geboortekaartjes met een goudfolie of kleurrijke feestuitnodigingen?

Ecologisch &
verantwoord

Om duurzaamheid te waarborgen in ons drukwerk gebruiken wij bij Kadeco Vision voornamelijk ecologisch verantwoorde inkten en toners, die minder schadelijk zijn voor het milieu. Dat is niet alles, want wist je dat we je producten indien gewenst ook inpakken in hergebruikte dozen? We verzenden daarnaast met plezier white label indien je interesse hebt om te resellen. Ten slotte is het voor ons een belangrijk aspect dat papier perfect te recycleren is.

Samenwerking
aangaan?

Wil je als reseller of eindklant een duurzame samenwerking met ons aangaan? Dan bekijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen tijdens een persoonlijke afspraak.